maanantai 7. maaliskuuta 2011

Porvoon puuterit part 2

Photoshop-harjoittelun tuloksena syntyi muutama useasta erillisestä kuvasta yhdistetty otos. Inspiraation usean kuvan yhdistämiseen sain Jukalta, joka oli myös kuvaamassa. Jukalla oli jalusta mukana, mikä olisi varmasti helpottanut kuvien yhdistämistä, mutta hyvin se näköjään onnistuu ihan käsivaralta otettujen kuvienkin kanssa.

Kuva 1: Tämä oli melko haastava kuva yhdistellä, sillä kiersin kuvaussuuntaa seuratessani Henriikan laskemista. Yhdistämisen jälkeen kuvassa oli jonkun verran värieroja, joita pyrin hieman kohentelemaan.


Kuva 2: Tässä kuvassa kamera oli pysynyt melko paikallaan, mikä helpotti kuvien yhdistämistä. Pidän etenkin siitä, että kaupunki näkyy taustalla.

Kuva 3: Janne pöllytteli lunta siihen malliin, että päätin kokeilla kuvien yhdistämistä vielä kerran. Tässä haasteena oli se, että Janne oli päällekkäin monessa eri kuvassa. Hyvää harjoitusta!

Kuva 4: Kokeilin saanko nopeasti poistettua värit taustasta ja tämä kuva sopi kohteeksi erinomaisesti Jannen värikkäiden laskuvaatteiden takia.

Kuva 5: Loppuun vielä taiteilijan omakuva Jannen lasien kautta otettuna. Pienet alkavat amisviiksetkin ovat hyvin korostettuna :)

Kiitos, kun katsoit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti