maanantai 7. toukokuuta 2012

Matkalla Espanjaan!

Terve jälleen arvoisat lukijat,

Viimeisestä blogipäivityksestä onkin jo muutama kuukausi aikaa, mutta nyt on taas aihetta kirjoittaa. Lähdimme kaverini Jukan kanssa lomailemaan Espanjaan, ja tarjoan jälleen kuvia ja kertomuksia reissustamme melkein reaaliaikaisena! Tällä kertaa emme tehneet suunnitelmia etukäteen vaan päätämme matkan kohteet ja päivien ohjelman matkan aikana. Lennot saimme Malagaan Stockmannin hullujen päivien tarjouksella hintaan 299,-. Varasimme Malagasta hotellin kolmeksi ensimmäiseksi yöksi, minkä jälkeen lähdemme junalla tai bussilla rantaa pitkin länttä kohden. Paluulento on varattu vasta yhdeksän päivän päähän, joten aikaa kaikelle hauskalle on varmasti riittävästi!

Ensimmäisenä kohteenamme Espanjassa on Malaga, nice!
Välimeri ja Espanjan rannikko


Reissu alkoi hyvin, olimme ajoissa kentällä ja meillä oli bussikuljetus koneelle. Koneessa tutuistuimme suomalaiseen Pauli-nimiseen kaveriin, joka oli jo muutaman kuukauden asunut ja tehnyt töitä Espanjassa Malagassa. Hänelta saimme oivia vinkkejä, miten aika kannattaa viettää. Malagasta löytyy muun muassa kaksi aurinkorantaa, Picasson museo, jäänteitä roomalaisesta kulttuurista ja Antonio Banderaksen katu (jolla ei oikeasti ole mitään nähtävää, mutta hän on vain todella hyvä tyyppi ja saanut oman kadun!). Pauli suositteli myös auton vuokraamista reissulle, sillä rantaa pitkin ajellessa maisemat ovat unohtumattomia. Jos päädymme autonvuokrausratkaisuun, voi Jukan ja minun välillä olla pieni kivi-paperi-sakset-kilpailu siitä, kumpi on kuski. Minun silmiini maisemat näyttivät kyllä uskomattomilta jo lentokoneen ikkunasta katsottuna.

Vaikka pääruoka ei ollut kovin houkuttelevaa...

... oli ateria jälkiruuan ansiosta erittäin maittava


Perille päästyämme totesimme hotellin erittäin hyväksi ja tyylikkääksi, vaikka näkymä ikkunasta ulos ei mikään silmiä hivelevä ollutkaan. Lähdimme kiertelemään paikkoja ensimmäistä kertaa. Kävimme syömässä vähän yöpalaa ja palasimme tyytyväisinä takaisin hotelliimme.
Näkymä hotellihuoneemme ikkunasta ei ollut kummoinen.
Huoneemme sen sijaan oli erittäin siisti. Huomaa, kuinka lähekkäin sänkymme ovat..
Kävimme syömässä hampurilaiset yöpalaksi. Hampurilainen 3€ ja San Miguel -olut 1,5€, ei paha ollenkaan!
Taidetta paikallisten liikkeiden julkisivuilla.


Toivottavasti tämän pienen veijarin sukulaisia ei löydy meidän hotellihuoneestamme missään vaiheessa lomaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti