tiistai 15. toukokuuta 2012

Päivä 7, Espanja, Cadiz


Päätimme viettää iisin aamun emmekä tehneet mitään ihmeellistä. Rentoilimme vain, kävimme rannalla ja etsimme kävellen jotain ravintolaa. Löysimmekin ravintolan, joka näytti hyvältä. Tilasimme oluet ja kun tarjoilija toi ne, pyysimme ruokalistaa. Espanjassa vietetään kuitenkin siestaa päivisin, joten tämänkin raflan keittiö oli kiinni. Lopulta päädyimme hakemaan kaupasta mikropitsat, jotka olivat oikeasti hyvät ja täyttävät.


Illalla söimme isolla porukalla Suomi-teemalla.






Illalla meillä oli juhlat, joita varten Mira oli tehnyt kalakeittoa. Kokoonnuimme porukalla syömään ja juomaan. Meillä oli salmiakkia, lakritsia, ruisleipää ja salmiakkikossua muistuttamassa Suomesta. Kuuntelimme suomenkielisiä biisejä ja lauleskelimme Jukan kanssa mukana. Yöllä kysyin porukkaa auttamaan minua erään valokuvan ottamisessa. Facebookissa on ryhmä nimeltään Jallu around the world, johon suomalaiset lähettävät kuvia, joissa he juovat jaloviinaa ympäri maailmaa. Halusin tuoda oman korteni kekoon. Edellisenä päivänä otimme jo kuvan Gibraltarilta, mutta halusin yhden myös Cadizista. Keräsimme porukan kasaan ja menimme talon katolle. Otimme ryhmäkuvan, jossa minä join jallua. Espanjalaiset osoittautuivat todella kärsivällisiksi, kun säädin kameraa ja salamaa ja otin testikuvia.

Jallua Cadizissa

Myöhemmin lähdimme käymään baarissa. Tanssahtelimme noin puolisen tuntia ja siirryimme sitten takaisin kämpille nukkumaan. Oli kyllä hauskaa juhlia hyvällä porukalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti